PUBG : Peta Bersalji Vikendi Kini Dapat Dimainkan Di PC!!

0 107

Sebelum ini ramai yang sudah menjangkakan bahawa peta bersalji ini akan dikeluarkan pada bulan Disember. Nampaknya jangkaan tersebut benar apabila peta bersalji di umumkan di dalam acara The Game Awards.
.

Acara tersebut telah menampilkan trailer perdana mereka. Korang dapat lihat sebuah tempat yang dipenuhi salji, sungai beku dan pohon-pohon. Selain itu, gameplay akan bertambah rumit, kerana korang dapat mengesan tinggalan kesan tapak kaki player.
.

Dalam masa yang sama, developer PUBG juga menampilkan infromasi tambahan melalui tweet beliau. Terdapat screenshot yang menampilkan bangkai pesawat dengan tempat terlihat seperti Sosnovka Military Base di Erangel, Lighthouse dengan kapal yang karam, bukit bukau dan terdapat tempat yang tidak terkesan dengan salji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peta ini berkeluasan 6×6. Korang juga akan ditawarkan satu senjata baru dan kenderaan snowmobile.
.

Pada ketika, peta ini sudah boleh dimainkan di Test Server dan akan dilancarkan secara rasmi pada 19 Disember. Untuk konsol PS4 dan Xbox One, akan tiba pada Januari 2019 manakala PUBG Mobile belum ada maklumat bilakah ia akan hadir di mobile.

Dapatkan Kemaskini Terus Ke Peranti Anda Sekarang. Klik Langgan dan "Allow".

Tinggalkan Komen

Alamat email anda tidak akan disiarkan.