Cara-cara Menghadiahkan Skin Mobile Legends Kepada Rakan

0 290

Ramai yang taktahu macamana cara nak hadiahkan skin. Eh, boleh ke kita nak gifts skin mobile legends kat kawan-kawan kita? Haaaa, mudah je. Korang just follow step-step di bawah.

SYARAT-SYARAT

  • Diamonds yang mencukupi
  • Perlu mencapai level 20 dan ke atas
  • Kena friends dengan orang yang kita nak bagi skin tu at least 7 hari
  • Skin giving dan receiving hanya boleh dilakukan sebanyak 3 kali dalam masa 24 jam

Cara-cara mudah nak hadiahkan skin mobile legends dekat rakan-rakan korang

  1. Pergi ke Menu> Shop , kemudian select menu Skin Present.

 

2. Pilih Skin yang korang nak bagi

3. Cari nama kawan korang, kemudian tekan SEND. Korang jugak boleh tulis note seperti Congrats atau Happy Birthday sebelum send skin tersebut.

Haaa, senang je kan. Kalau masih tak faham, boleh komen dekat posting ni ya. Goodluck!

Jangan lupa SHARE dan LIKE post kami. Tenkiu.

Follow Moshed Gaming di:

Facebook : https://www.facebook.com/moshedgaming/
Twitter : https://twitter.com/moshedgaming
Instagram : https://www.instagram.com/moshedgaming/
Website : https://moshedgaming.com/

 

Dapatkan Kemaskini Terus Ke Peranti Anda Sekarang. Klik Langgan dan "Allow".

Tinggalkan Komen

Alamat email anda tidak akan disiarkan.