Semua Player PUBG Mesti Tahu Apa Yang Ada Didalam Airdrop Care Package!

0 1,703

Hi semua. Ramai yang baru main PUBG tertanya-tanya menatang apa hat ada dalam
Air Drop Care Package ni? Kali ini, Moshed Gaming nak menceritakan secara details apakah yang terdapat dalam Airdrop Care Package ni okay!

Air Drops selalunya mai secara random, bila-bila masa saja dia boleh mai. So kalau dengar bunyi kapal terbang C-130 tiba-tiba bunyi kuat gila berdengung, cepat-cepat lah intai dia drop kat mana. Lepas dah jatuh, dia akan keluarkan asap merah. Tapi, selalunya orang akan berebut-rebut airdrop sebab akan ada item power. Jadi sebelum hampa go nak ambil Airdrop Care Package, make sure takde enemy yang duk scope dari jauh haha.
Air Drops boleh mendarat di dalam air, di atas bumbung dan juga dalam circle atau luar circle.

Weapons

  • AWM
  • M24
  • Mk14 EBR
  • M249
  • OTs-14 Groza
  • AUG A3

Weapon Modifications

  • 4x Scope (low probability)
  • 8x Scope
  • 15x Scope
  • Suppressor untuk Assault Rifle (low probability)
  • Suppressor untuk Snipers (low probability)

Clothing

  • Ghillie Suit


Equipment

  • Spetsnaz Helmet (Level 3)
  • Military Vest (Level 3)
  • Backpack (Level 3)

Consumables

  • Adrenaline Syringe
  • Medical Kit

 

How not to catch an airdrop from PUBATTLEGROUNDS

Jangan lupa SHARE dan LIKE post kami. Tenkiu.

Follow Moshed Gaming di:

Facebook : https://www.facebook.com/moshedgaming/
Twitter : https://twitter.com/moshedgaming
Instagram : https://www.instagram.com/moshedgaming/
Website : https://moshedgaming.com/

Dapatkan Kemaskini Terus Ke Peranti Anda Sekarang. Klik Langgan dan "Allow".

Tinggalkan Komen

Alamat email anda tidak akan disiarkan.